yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın malik başüstüneğu meydan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlamış olan yangınlarda insanların hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı baplardır. Otomatik kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emniyetli intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, lazım standartlara uygun olarak imal edilmiş olduğu hengâm uzun süre hizmet verebilmektedir. Lacerem falmlarının intizamlı konstrüksiyonlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları alanı bırakma geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.

Tamlanan bu dem dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu mevzuda titiz tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangına karşı korunmakta size en yeğin hizmeti veren firmayı fasılaştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe reva üretim yapmaktayız. Inatçı halde yapmış olduğumız konuin mazmunı kalmayacak ve insanlar ziyan göreceklerdir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Diğer bir şart ise bapların tamamıyla engelsiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve yıldızlı şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler dide önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle çın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun Yangın Kapısı alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına neden olacaktır.

Yangın merdivenine başüstüneğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği henüz okkalı önemseyen bir maşer haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangın merdiveni bapları alelumum alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedi durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page