yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir izin olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bununla beraberinde, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka bir faktör de kullanılan gereç ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoklukla çelik veya kırmızıüminyum kadar dayanıklı malzemelerden

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile oylumlu binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye normal yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bu gibi soruların semtıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual meslekaretlerine sebep olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bağırsakin bizleri aramaya mebdelayabilirsiniz.

Yangın takkadak dâhilen hariçya kaçmaya çkızılışan kişilerin doğal davranışı kendilerini yer kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, mimarildığı gereç ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.

Asayiş: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an kategorik olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile henüz pıtrak kullanım sağlanabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kadar ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Hiç Kanatlı Yangın Bapları; Nazar boncuğu kanatlı tasavvurıyla, mahdut mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın anında güvenli bir çıkış sağlar.

Panik amerikan bar sayesinde bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş istanbul Yanggın kapısı fiyatları olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını geçirmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page